Code 95-training voor schuifvloer-chauffeurs

Knapen Service heeft een unieke Code 95 training samengesteld specifiek gericht op de chauffeurs van alle merken schuifvloertrailers. Het juiste gebruik én een goede behandeling van de schuifvloertrailer is van essentieel belang voor het besparen van onnodige kosten (Lowest Cost of Ownership) én voor de eigen veiligheid van de chauffeur (Drivers’ Ease & Safety). Uiteraard voldoet deze gecertificeerde training aan de wettelijke normering voor Code 95. De training wordt verzorgd door een ervaren trainer in schuifvloertrailers van Knapen Service en een gecertificeerde trainer van Rijschool Combinatie Zuid.
 
Tijdens de training komen diverse onderwerpen aan bod zoals wat een chauffeur zelf kan doen in het geval van een storing, de veiligheid voor de chauffeur en zijn omgeving, de werking van de schuifvloer en het benodigde onderhoud welke van essentieel belang is voor de levensduur van de schuifvloertrailer. Tijdens de praktijksessie ziet én ervaart de chauffeur alle geleerde theorie in de praktijk.

Trainingsdatums 2020:

22 feb = VOL
25 mrt = VOL
16 mei
13 juni
11 july
5 september
19 september
17 oktober
31 oktober
28 november
12 december

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor u of uw personeel. Wilt u graag een exclusieve training voor al uw chauffeurs tegelijkertijd? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

Privacy: Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de nieuwe Europese Privacywetgeving (AVG).

Vraag direct informatie aan: