Code 95-training voor schuifvloer-chauffeurs

Knapen Service heeft een unieke Code 95 training samengesteld specifiek gericht op de chauffeurs van alle merken schuifvloertrailers. Het juiste gebruik én een goede behandeling van de schuifvloertrailer is van essentieel belang voor het besparen van onnodige kosten (Lowest Cost of Ownership) én voor de eigen veiligheid van de chauffeur (Drivers’ Ease & Safety). Uiteraard voldoet deze gecertificeerde training aan de wettelijke normering voor Code 95. De training wordt verzorgd door een ervaren trainer in schuifvloertrailers van Knapen Service en een gecertificeerde trainer van Rijschool Combinatie Zuid.
 
Tijdens de training komen diverse onderwerpen aan bod zoals wat een chauffeur zelf kan doen in het geval van een storing, de veiligheid voor de chauffeur en zijn omgeving, de werking van de schuifvloer en het benodigde onderhoud welke van essentieel belang is voor de levensduur van de schuifvloertrailer. Tijdens de praktijksessie ziet én ervaart de chauffeur alle geleerde theorie in de praktijk.

Vanaf het begin van de pandemie, heeft Knapen Service de nodige maatregelen getroffen om verspreiding van het Corona virus (COVID-19) te voorkomen (knapen-service.nl/corona-virus). Door deze maatregelen kan Knapen Service haar klanten toch maximaal blijven bedienen. Ook de Code 95 training voor schuifvloerchauffeurs gaat door. Zo is de groepsgrootte van de training aangepast en wordt de 1,5 meter onderlinge afstand gewaarborgd. Mocht u zich ingeschreven hebben voor een training en de omstandigheden onverhoopt wijzigen, dan nemen we contact met u op en plannen we de training in onderling overleg door naar een andere datum.

Trainingsdatum 2020

Trainingsdatum 2021

28 november (vol) 16 januari (vol)
12 december (vol) 6 februari
  27 februari
  17 april
  12 juni
  3 juli
  11 september
  2 oktober
  30 oktober
  20 november
  11 december

 

Interesse? Neem direct contact met ons op!

Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor u of uw personeel. Wilt u graag een exclusieve training voor al uw chauffeurs tegelijkertijd? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. 

Privacy: Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld volgens de nieuwe Europese Privacywetgeving (AVG).

Vraag direct informatie aan: