Bereikbaarheid Knapen Service

Europa breed worden er vele maatregelen genomen om verdere verspreiding van het Corona virus (COVID-19) te voorkomen. Ook Knapen Service heeft afgelopen periode reeds de nodige protocollen in werking gesteld om zo onze medewerkers, onze klanten en onze leveranciers te beschermen. Hieronder vindt u een aantal belangrijke zaken. Mocht u een aanvullende vraag hebben, neem dan direct contact met ons op:

De Servicewerkplaats is open voor onderhoud, reparaties en storingen. Bij binnenkomst wordt u gevraagd om ons hygiëne protocol te volgen.

Aflevering nieuwe voertuigen: U kunt uw nieuwe Knapen trailer, kipper of bandlosser op afspraak in Deurne komen ophalen.
We hebben richtlijnen opgesteld welke u van ons ontvangt voorafgaand aan de aflevering. Mocht u hierover vragen hebben, kunt u contact opnemen met het afleverteam.

Spare Parts zijn uiteraard bestelbaar en worden bij voorkeur per bezorgservice verstuurd. Het afhalen van Spare Parts is na overleg mogelijk, wij vragen u eerst telefonisch contact op te nemen met het Spare Parts Team voor het maken van een afspraak. Bij binnenkomst wordt u gevraagd om ons hygiëne protocol te volgen.

Leveranciers kunnen goederen afleveren en worden hierbij gevraagd om ons protocol te volgen. 

Knapen Service is telefonisch en per e-mail bereikbaar:
+31 (0)493 326 666
info@knapen-service.nl

Knapen Parts is telefonisch en per e-mail bereikbaar voor het bestellen van onderdelen:
+31 (0)493 326 669
parts@knapen-service.nl

Wij nemen strenge maatregelen om u en onze medewerkers zo goed mogelijk te beschermen. We willen er alles aan doen onze klanten te kunnen blijven bedienen. Alvast bedankt voor uw begrip

 

17 maart 2020