Over ons

U als klant staat bij Knapen Service altijd bovenaan. Knapen Service levert een volledig pakket van (preventief) onderhoud, reparatie en schadeherstel aan uw getrokken materieel. Verdere specialisatie ligt in hydrauliekopbouw en werkzaamheden aan carrosserie, bulkwagens en kippers. Informeert u eens vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw voertuig. 
Een telefoontje en wij regelen voor u de rest: +31 (0)493 326 666

De spare-parts afdeling levert de meest uiteenlopende onderdelen in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan allerlei traileronderdelen, maar ook voor u op maat gemaakte vloerplanken ter vervanging van uw schuifvloer. Informeer naar onze scherpe prijzen. 
Een telefoontje en wij regelen voor u de rest: +31 (0)493 326 669

Geschiedenis

Knapen Service B.V., vroeger Knapen Trailers Service Centre B.V. is ontstaan vanuit Knapen Trailers. Vroeger was service een onderdeel in een hoekje van de Knapen Trailers fabriek. De sterke groei van schuifvloertrailers in Europa vroeg om een apart servicebedrijf. Ook de vraag naar onderdelen groeide mee met de populariteit van de schuifvloertrailer. In 2005 vestigde Knapen Trailers Service Centre zich als zelfstandig bedrijf aan de Dr. Huub van Doorneweg 18 in Deurne. In 2005 met 5 medewerkers. Inmiddels is dit aantal meer dan verviervoudigd en hebben we een hypermodern servicepand gebouwd aan de Liesselseweg 141 in Deurne.